2796
page-template-default,page,page-id-2796,stockholm-core-1.0.8,language-en,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Calç és un projecte de residència itinerant, de recerca i creació artística centrada en la calç, tant en termes geològics, agrícoles, arquitectònics i artístics. De la mateixa manera, cerca posar en valor tota l’activitat al voltant de la calç com a part del patrimoni material i immaterial, i per tant com a exercici de memòria, de les tres localitats implicades: Calce (Occitània), Calders (Catalunya) i Menorca (Illes Balears).

 

El projecte Calç es desenvoluparà en tres fases. La primera, en unes jornades obertes per a proporcionar informació sobre el tema de la calç i donar eines per al desenvolupament de les propostes de creació. La segona, serà la creació d’un projecte de recerca i creació per part d’un artista en residència. Aquesta residència serà itinerant i es desenvoluparà en els tres centres de creació implicats: 3C (Calce), CACiS El Forn de Calç (Calders) i Casa d’Artistes (Es Mercadal). La residència començarà el 14 d’octubre i acabarà el 15 de desembre de 2024.

 

Finalment, una edició amb la documentació generada durant les jornades i una relatoria de l’experiència de residència itinerant i del desenvolupament del projecte artístic. Aquest material es publicarà amb l’objectiu de ser un referent per a altres recerques entorn a la calç a Calce, Calders i Menorca.

 

 

CALENDARI DE LA CONVOCATÒRIA

Inscripció a les jornades a través del formulari: fins al 23 de maig de 2024

Jornades: 7-8 de juny de 2024

Presentació de propostes de projectes: del 7 de juny al 7 de juliol 2024

CONSULTA LES BASES COMPLETES

Entitats promotores:

Amb el suport: