RESIDÈNCIA ILLES D’ART 8
1835
page-template-default,page,page-id-1835,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,language-en,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

RESIDÈNCIA ILLES D’ART 8

IVANA RAY SINGH (Menorca)

 

Ivana Ray Singh, alias Lucy Tcherno Ivanenko, és una artista multidisciplinària, agitadora cultural i DJ nascuda a Menorca (1985). Membre del centre cultural i comunitat artística Konvent (Cal Rosal, Berga). Creadora i co-presentadora del podcast Fetitxisme Sònic (projecte becat per la Generalitat de Catalunya 2021). Creadora del projecte interdisciplinar de música experimental i performance Amas (projecte becat per la Generalitat de Catalunya 2020). Co-fundadora de Konvent Ràdio i creadora dels programes Hortus Conclusus i A Love Supreme. Creadora i comissària del Festival A Love Supreme. Co-fundadora de la xarxa de col·laboració internacional Sympoietic Sound Network per artistes dissidents. Ha realitzat performance/art d’acció als Festivals Trilita 9, Stripart, Perpetracions (Barcelona) i, Milhoes de Festa (Portugal) d’entre altres. Ha realitzat murals, pintures i instalacions al Picnic & Break Festival del C.C. Bocanord (Barcelona), residència Creença del Konvent, i vàries localitzacions als carrers de Barcelona.

 

També ha sigut directora i comissària d’associacions de música experimental i art a Barcelona com Màgia Roja (de la qual va ser co-fundadora, directora i directora artística durant 10 anys), Gràcia Territori Sonor / LEM Festival LEM (del qual va ser directora de producció i gerent durant 7 anys) i col·laboradora de festivals com Sónar (a on va realitzar la sessió inaugural del 25è aniversari) o l’In-Edit, d’entre d’altres.

 

La seva obra está marcada principalment per un enfocament sincrètic i una apropiació simbòlica d’autor, inspirada per temes de metafísica i literatura ocultista, sobretot la metàfora Jungiana de l’alquímia com a procés d’individuació i la ficció especulativa (ficció=ciència, hiperstició) com a proposta activa versus tot allò no desitjat (Donna Haraway, Nick Land).

 

Busca generar obres i accions simbòliques amb la intenció de materialitzar altres futurs (i presents) possibles i desitjables.

 
 
 

Foto de Séverine Sajous

Foto de Pep Bosch Calvo

Amb la participació de: