183
page-template-default,page,page-id-183,stockholm-core-1.0.8,language-en,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

I JORNADES DE PERFORMANCE

Coordinat per Marina E.G.

 

 

Jornades realitzades a la Casa d’Artistes el setembre de 2019. Dissenyades, coordinades i dinamitzades per Marina E.G. amb el suport tècnic de Cristian P. Coll i Es Far Cultural.

 

 

En ocasió de la residència de pas a la Casa d’Artistes , Marina E.G. va plantejar unes jornades per conèixer el llenguatge de la performance tant a nivell pràctic com teòric, així com reflexionar al voltant de les questions que l’artista planteja en el projecte que està desenvolupant, el qual està travessat pel concepte de dualitat. L’objectiu de les jornades és crear una performance col·lectiva que dialogui amb la instal·lació Transmutacions i la performance Per arrelar-se, cal desarrelar-se, i que sorgeixi arran de l’experiència de convivència entre les participants, la casa d’artistes de Montpalau i l’entorn natural de Menorca, amb el compromís de fer una presentació pública de la peça creada i una gravació audiovisual, tant del procés com del resultat.

 

A les jornades participaren Aina Velasco (educadora social), Clara Barceló (mestra), Diego G. (artista), Kaori Ishihara (terapeuta sonora), Marta Rosell Chust (artista i educadora) i Victòria García Masdeu (artista i terapeuta gestalt).

 

Agraïments especials a Biel Enrich i Mari Genestar.

VÍDEO RESUM DE LES JORNADES
PRÀCTICA PERFORMATIVA DE LES JORNADES