1699
page-template-default,page,page-id-1699,stockholm-core-1.0.8,language-en,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
CARLOS KLETT

El meu treball sorgeix des de la multidisciplinarietat de manera natural. Considero que cada projecte ha de desenvolupar-se en la pràctica a la qual s’adeqüi millor: comprenent escultura expandida, vídeo, instal·lació, accions… Interessant-me pels processos experimentals, alternatius, relacionals i performatius que deriven en l’objectual. Entenent el procés com a obra en si mateixa sense una perspectiva finalista. La relació amb l’espectador i les diferents maneres d’involucrar-lo i condicionar-lo solen ser elements crucials en la meva manera de fer, a més d’una contínua reflexió sobre què és l’obra d’art.

 

Parteixo del cos com a eix constant i fil conductor, al principi focalitzant-me en la seva representació anatòmica i antropomòrfica mitjançant el dibuix, i amb el temps entenent-ho des d’altres perspectives i procediments. Reflexiono entorn de l’ésser humà i el que el compon, la seva existència limitada vista a través d’un prisma antropològic, biològic i evolutiu. La relació entre humanitat i naturalesa, els sentits, l’instint. La nostra percepció i cognició, i com aquestes condicionen el nostre comportament i la nostra definició i construcció de la realitat. Aquest qüestionament de la realitat i de l’antropocentrisme em fa preguntar què són l’abstracció i la forma. Em porta a pensar sobre els orígens, l’ancestral, la fe, la divinitat i el terrenal, les formes essencials de la naturalesa. Parlo d’un ser deshumanitzat, inadaptat i vulnerable, de la ferida. Parlo de l’acció inútil, l’incoherent, l’incomplet, el defectuós, el molest, la forma sense forma.

 

Treball des de mi mateix i la meva biografia, les quals em serveixen com a detonant de les posteriors recerques. Durant anys vaig treballar com a model de nu, la qual cosa em va fer desenvolupar una relació complexa amb el cos i un interès especial per aquest. Les meves creacions parteixen del desig constant d’entendre de la meva pròpia realitat i existència. Trasllat el personal a l’universal, plantejant narratives de sexualitat, malaltia, funcionament de la ment i del cervell, relacions humanes, acte-reconeixement, identitat… En definitiva, el que sóc i el que som com a espècie. La veritable divinitat és la naturalesa en si.

 

 

IG @carlosklett

ANNA REPULLO

Llicenciada en Belles Arts (Granada) i formació en il·lustració a l’escola BAU, he realitzat murals en espais públics de la península i les illes com Tarragona, Toledo, València, Barcelona, Osca, Lugo, Sitges, Salamanca o Eivissa, entre altres, i també en espais internacionals com a França i Nepal. També he participat en diverses exposicions en diferents ciutats de la província de Barcelona i Lleida, entre altres.

 

El meu treball és pictòric, sempre he treballat en petit format (olis, aquarel·la…) i últimament m’he centrat en els murals (pintura plàstica). El meu treball se centra, principalment, en la figura humana. Busco representar gestos i actituds que mostrin emocions sinceres, captar moments especials. M’interessa retratar a la gent i interpretar els seus sentiments, però també em motiva la idea de representar el fons com a cel, com a espai obert que evoca a la llibertat, a la necessitat de sortir a l’exterior. M’interessa buscar la connexió entre l’estat del cel i l’estat anímic.

 

IG @annarepullovique

NIEVES GURI

Soc Nieves Guri i sóc artista multidisciplinari, psicòloga i mediadora artística nascuda a l’illa de Mallorca en 1984. M’he format a Mallorca i Barcelona i l’any 2022 em vaig instal·lar en Cap de Gata després de participar en un taller de creació amb l’artista Ernesto Artillo.

 

En la meva trajectòria conflueixen la formació artística i la psicològica i el meu treball aprofundeix, des de diversos llenguatges artístics, en les relacions inter i intrapersonals, buscant accedir als llocs més íntims de la condició humana i social.

 

Em vaig iniciar en la fotografia analògica i digital de manera autodidacta i em vaig formar en fotografia terapèutica. Després del meu pas per l’Escola d’Arts Audiovisuals de Mallorca (CEF), començo a incorporar al meu treball llenguatges com el videomapping. He desenvolupat diversos projectes fotogràfics en relació amb el cos i profundament associats al psicològic i el filosòfic.

 

Em vaig especialitzar en teràpies creatives a l’escola Metàfora (Barcelona) i en mediació artística (UB, Barcelona). He dut a terme projectes artístics dins de l’àmbit comunitari col·laborant amb associacions com Karmala Cultura (La Palma) i Fundació ASNIMO (Palma). Actualment, realitzo acompanyaments al desenvolupament artístic des de la mediació i dissenyo tallers de recerca artística en els quals promoc la incorporació del psicològic i l’emocional al procés creatiu.

 

IG @nievesguri