1811
page-template-default,page,page-id-1811,stockholm-core-1.0.8,language-en,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ SONORA ARTS AL NORD ’22

Artista seleccionat

CARLOS IZQUIERDO (Alacant)

 

Compositor, artista sonor i comissari. Dirigeix diferents projectes de música clàssica, contemporània, electrònica i experimental, treballant amb entitats culturals, empreses audivisuals i companyies escèniques. Ha fet gira per diferents ciutats d’Espanya, Canadà, Alemanya i Polònia i ha participat en festivals com el In-Sonora o el NUMA.

 

També ha treballat amb entitats com el MACA, l’IVAM o el Consorci de Museus. La seva recerca sonora aprofundeix en la interrelació de la música amb altres disciplines artístiques, en el treball amb la textura del so, els processos compositius, les formes de visualització sonora i l’ús de la tecnologia en el camp del so. Des d’una sensibilitat cap al patrimoni i el paisatge sonor, desenvolupa propostes que relacionen el so amb el territori, la identitat i la memòria, convençut de la importància d’enfortir l’escolta en l’art.

 

 

https://carlos-izquierdo.com/ IG @arcoglanz

 
Amb la participació de: