2361
page-template-default,page,page-id-2361,stockholm-core-1.0.8,language-en,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

CONVOCATÒRIA ESPAI + TEMPS #DESLOCALITZACIONS

Aquesta convocatòria neix amb la voluntat de donar suport a projectes de recerca i investigació que necessitin espai i sobretot temps per desenvolupar-se posant especial èmfasi en treballs de tesis i doctorats.

 

ESPAI+TEMPS és un projecte de creació en xarxa que planteja una residència de recerca a la Casa d’Artistes (Menorca) i dirigida a artistes de qualsevol procedència. La finalitat és propiciar i ampliar l’experiència en la recerca i la investigació artística, a través d’una estada de vint dies ( del 21 al 11 de desembre del 2023) a la Casa d’Artistes d’Es Far Cultural a Menorca. Les propostes d’investigació poden ser inèdites o projectes en procés de qualsevol temàtica.

 

 

ES VALORARÀ POSITIVAMENT:

·Propostes d’investigació i recerca que tinguin com a punt de partida o en consideració les línies conceptuals de cada centre i el seu context, l’art i l’educació, el diàleg entre el que és urbà i el que és rural o els ritmes de producció del context contemporani.

·Propostes de recerca artística, que explorin i activin formats de reflexió col·lectiva, des de les relacions, el temps i sabers compartits.

 

 

PRESENTACIÓ PÚBLICA:

Compartir i fer visible, els processos d’investigació i recerca artística, amb el públic de cada territori. Es farà una obertura de procés a Es Far Cultural (Menorca) i un altre a EART (Barcelona), l’obertura pot ser a cada centre o en un altre espai, com més convingui a l’artista.

 

 

El format de les presentacions es planteja com un espai per compartir el procés de recerca en un format obert, a decidir durant la residència i amb l’acompanyament de cada centre.

 

 

CONVOCATÒRIA:

Terminis: Del 21 de juliol al 14 de setembre

Resolució de la convocatòria i acceptació de la beca per part de la persona seleccionada: 17> 25 de setembre de 2023.

Comunicació pública de la resolució 26 Setembre de 2023.

 

Període de la residència a Casa d’Artistes (Menorca) 21 Novembre; 11 de Desembre de 2023. Presentació pública a Menorca Desembre 2023 en acabar l’estada a Casa d’Artistes (en el marc de la residència a Casa d’Artistes) Presentació pública a Barcelona (a determinar amb EART).

 

 

L’ORGANITZACIÓ COBRIRÀ:

·Honoraris 1.200€ (impostos inclosos i presentant factura).

·Despeses de la conceptualització i producció de l’activitat: 300€ (150 € conceptualització + 150€ producció)

·Allotjament a Casa d’Artistes (inclou espai de treball, habitació particular i dret a ús d’espais comuns).

·Desplaçaments d’anada i tornada Barcelona-Menorca (no s’inclouen els desplaçaments fins a la portuària o aeroport de Barcelona). La gestió d’aquests desplaçaments anirà a càrrec d’Es FAR Cultural.

 

 

LA DOCUMENTACIÓ QUE S’HA DE PRESENTAR ÉS:

En un únic PDF i a ambdós correus electrònics: casadartistes@gmail.com / neus@experimentem.org

·Dades personals: nom i cognom complet, DNI, data de naixament, lloc de residència habitual, correu electrònic i telèfon.

·Statment artístic (150 paraules màxim).

·Carta de motivació (extensió màxima 300 paraules).

·Breu resum del projecte artístic.

No cal descriure les propostes per l’obertura de procés, ja que es treballarà una vegada s’hagi iniciat la residència i amb l’acompanyament d’Es FAR Cultural i EART (extensió mínima d’1 pàgina i màxima de 3 pàgines).

·Pàgina web i enllaç a xarxes socials. Si es creu necessari o en cas de no tenir web, adjuntar un dossier de projectes recents.

·Currículum (extensió màxima de 1 pàgina).

BASES