1853
page-template-default,page,page-id-1853,stockholm-core-1.0.8,language-ca-ca,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

RESIDÈNCIA STRIPART 2022

Artista seleccionada

LORENA RUIZ PELLICERO (1991, Sant Boi de Llobregat)   Artista visual que principalment utilitza la fotografia i el videoart. Treballa amb objectes i espais quotidians, ja que li permeten jugar en un espai entre la realitat i la ficció, en el món dels dobles sentits i les metàfores. Busca l’humor i la poesia en els elements inanimats per, d’alguna forma, humanitzar-los. Creu que en un món on tot és simbolitzable, la divisió entre el complex i l’absurd es dissol en el sentit momentani.

 

Graduada en Comunicació Audiovisual, el 2015 realitza el Màster de Fotografia Contemporània a l’escola EFTI de Madrid, on va començar a desenvolupar els seus primers projectes fotogràfics. Després d’uns anys col·laborant com a editora gràfica i fotògrafa de premsa, durant els últims anys ha estat centrada en la seva pràctica artística individual i col·laborativa. Les seves obres han format part en diversos espais en l’àmbit nacional i internacional, destacant dues exposicions individuals, al Photogènic Festival (2018) i al Centre d’Art Can Castells (2021) i diverses mostres col·lectives a Espanya, Alemanya, Itàlia, Corea del Sud i Vietnam.

 
 
 
 
Amb la col·laboració del Centre Cívic Guinardó i Festival Stripart.