IV JORNADES DE PERFORMANCE
2991
page-template-default,page,page-id-2991,stockholm-core-1.0.8,language-ca,select-theme-ver-5.1.4,ajax_leftright,page_not_loaded,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

IV JORNADES DE PERFORMANCE

FORMACIÓ

MOSTRA

Neus Masdeu · 13 de juny, en línea

Neus Masdeu · 12 i 13 de juliol, Teatre de Fornells.

Estel Boada i Teresa W · 24 de juliol, Casa d’Artistes, Es Mercadal. 

LABORATORIO TEORICOPRÀCTIC DE PERFORMANCE

Amb Neus Masdeu

De quantes maneres es pot formalitzar una performance? Quines diferències hi ha entre la performance i el teatre? És possible barrejar disciplines? 

En aquest laboratori teoricopràctic de 8 h compartirem referents d’aquestes pràctiques, coneixerem l’entrellat d’algunes peces significatives de la Neus Masdeu i com és la seva metodologia.

A través de conceptes i premisses generades aleatòriament, treballarem col·lectivament en diferents possibilitats de formalitzar una performance com per exemple les conferències performatives, les instal·lacions artístiques, les accions amb objectes, les gastronòmiques, les sonores, entre altres.

Calendari

 • 13 de juny, de 18 h a 20 h. En línea
 • 12 de juliol, de 18 h a 20 h. Presencial, Teatre de Fornells.
 • 13 de juliol – de 17 h a 21 h. Presencial, Teatre de Fornells.

 

Destinataris

 • Qualsevol persona interessada en la performance, les arts visuals i escèniques.
 • No és necessari tenir coneixements previs o dedicar-se a la creació artística.
 • La formadora impartirà els continguts en català.

 

Inscripcions

 • Omple el formulari amb les teves dades de contacte.
 • Rebreu un correu electrònic de confirmació amb el nombre de compte.
 • Ingressar la quota de 30 €
 • Termini per inscriure’t: 10 de juny.
 • Consultes a tallersdesfar@gmail.com
FORMULARI

Neus Masdeu s’ha graduat en Art i Disseny a l’Escola Massana (Barcelona, 2018-2023) i en Arts Visuals i Noves Dramatúrgies a l’Escola Massana (Barcelona, 2019). També ha format part de l’Aula Oberta de Recerca de les Arts en Viu de l’Institut del Teatre (Vic, 2024).

 

Recentment, ha presentat la seva última peça Seitons Masdeu Hola i Adeu al Teatre Lliure (Barcelona, 2024), ha participat en el festival BAM Cultura Viva (Barcelona, 2024) amb Un Big Bang en Miniatura, al programa Paracaigudisme del Club Nou al Casal Solleric (Mallorca, 2023) amb Aplaudir amb les mans tancades, al festival de performance ARTefACTe a la Fundació Joan Brossa (Barcelona, 2021) i al festival TNT (Terrassa, 2020) amb el projecte El desig de ser un llimac (si els llimacs són caragols sense closca), entre d’altres.

 

Ha fet diverses residències artístiques en espais com Roca Umbert (Granollers), Nau Estruch (Sabadell), El corralito (Terrassa), El Konvent (Berga) o a la Casa d’Artistes (Menorca), entre d’altres.


Paral·lelament, és la curadora del cicle de performance 4X4 a la Sala Taro (Barcelona) i treballa fent acompanyament i producció en projectes d’artistes com Daniel Gasol, Francesca Llopis, Alexandra Laudo, o Antònia del Río.